Фолтин + Летечки Пекинезери за Нова Година во Станица 26

Новогодишни концерти на Foltin и Letecki Pekinezeri (Летечки Пекинезери) на 31.12.2017 во 22.00 часот во СТАНИЦА 26.

Влезниците во претпродажба по цена од 650 ден. се достапни во Coffee Factory - Дебар Маало, Coffee Factory - ул. Македонија, Che Cafe Bar, во сите продажни места на mktickets, како и онлајн на www.mktickets.mk, а ќе бидат достапни и на самиот влез на настанот по цена од 800 ден.
 
флаер


 

Резервации на сепариња и коњопои само со купување на пакет за резервација.
Повеќе информации и резервации на:
077517052
078410539

Да ја дочекаме 2018 како што доликува!!!

Ranti | 25.12.2017 | twitter