РАМПАРАРАМИЗИРАЊЕ, концерт на СУПЕРХИКС во Скопје!

РамПаРаРам е стихот кој последнава година најчесто го слушаме. Во кола, по дома, на ТВ, од фрижидер, во комшии, на пиво, во диско, насекаде...

А 15 декември е денот кој ќе му даде боја на секојдневното сивило, 15 декември е денот за РАМПАРАРАМИЗИРАЊЕ и најновото концертно шоу на Вашиот омилен бенд!!!

СКОПСКО SMOOTH Ви го најавува најдобриот концерт за крајот на годината во градот убав!!!

Superhiks и пријателите ќе ни приредат повеќечасовен музички и визуелен спектакл!!!

Специјални гости, многу ефекти и локална поддршка Vizija!!!


N/A


Петок 15 декември 2017
ВИП арена Борис Трајковски (мала сала)
Старт: 20:30 часот (вратите се отвораат во 19:30)

Влезници во претпродажба во ЈУГОТОН (ГТЦ) и online на www.jugoton.com.mk
- првите 500 влезници по цена од 400 денари,
- потоа 500 денари,
- на денот на концертот 600 денари.

Ranti | 30.11.2017 | twitter