Vox Populi vo Skopje

Легендарниот Белградски панк бенд Vox Populi во Скопје
Vox Populi е hc punk бенд формиран во далечната 1994та во Белград од страна на фронтмен Ненад Власич-Рудар
Тие зад себе имат неколку дема и два албума "Ne Mozes Svima Udovoljiti 2002" i "Zgarišta naših ideala 2005" и неколку сингли во 2016та, имаат настапувано со многу познати панк бендови Uk Subs,The Varukers,GBH,The Expolited,Dead Kenedys и други
Rock Club Shadows влез 100 ден. 14.декември.2017
 
лого


 

Ranti | 29.11.2017 | twitter