Востание Фестивал 3

Diehard Booking ВОСТАНИЕ 3 музички фестивал:

Noviot Pochetok / The New Beginning - 15 години
Hardfaced
Odd Crew (Софија, Бугарија)
TrendKill
DRIOMA

флаер


 

22-ри Декември (петок), МКЦ, Скопје
Карти во претпродажба на билетара во МКЦ по цена од 300 денари. На ден на концерт 400 денари.
Врати 19:30 часот
Почеток 20:00 часот.

Ranti | 29.11.2017 | twitter