Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски

Почитувани, Ве повикуваме на промотивниот концерт на новиот албум на Горан Трајкоски - „Тешкиот глас на новите химни“, издание на МКЦ Скопје.
Албумот е сниман, миксан и мастериран во студиото ТРАЛАЛА во Скопје.
Промотивниот концерт ќе се оддржи на 15 декември во Кино Фросина МКЦ,
Билетот е по цена од 300 денари со која ќе добиете ЦД од „Тешкиот глас на новите химни“.
 
 

омот


 

 

Ranti | 29.11.2017 | twitter