Концерт на Millions of Dead Tourists во Ла Кања

Millions of Dead Tourists се трио од Атина со хард кор минато кое создава музика како што сами ја нарекуваат bass class electronics. Покрај двете бас гитари, користат секвенцери, аналогни сајзери и многу педали. После ланскиот феноменален настап во Ла Кања со нетрпение ги очекуваме на уште една контролирана забегана уживанција.


флаер


 

Четврток, 12ти Октомври.
Влез слободен

Тројца луѓе, многу дугмиња.

Ranti | 09.10.2017 | twitter