Chk Chk Chk во МКЦ

Празнуваме со !!! (ChkChkChk).
Одлободување на СКопје, 13.ноември, МКЦ Скопје.

plakat


 

Бендот кој ја преоплни улицата пред МКЦ во рамки на Здраво Млади 4, ChkChkChk повторно во Скопје (на нивно барање!).
Овој пат, во рамки на Cinedays, на 13 ноември, со целовечерен, самостоен концерт во Дансинг Сала - 25 мај во МКЦ.
Билети во продажба преку МК тикетс, Купи Карти За Сe' и на Билетарница МКЦ по цена од 350 денари до 01.11. После тоа цена на билет ќе чини 500 денари, на ден на концерт билет ќе чини 600 денари.
БИЛЕТИТЕ СЕ ВО СТРОГО ОГРАНИЧЕН БРОЈ.
CINEDAYS 2017!!!
Дизајн на плакат Иван Дургутовски

Ranti | 06.09.2017 | twitter