Blla Blla Blla - Brum për Medioferr

Дами и Господа
Blla Blla Blla… ви го најавува промотивниот концерт на албумот "Brum për Medioferr" на 2-ри ноември во МКЦ, Скопје.
Во чекори ќе ви ги откриваме деталите за концертот...

омот


 

 

Ranti | 22.08.2017 | twitter