Артикултурен Фестивал

Чаршијата се враќа, и се враќа гласно!
Многу ни е ќеф ко ќе организираме настани со наши луѓе од домашната сцена, посебно журкање на отворено, за да се излуфтираме малце.

Ви го најавуваме конечниот Line up. Ве очекуваме во шо поголем број и да ја живниме чаршијата.


Name of the photo © Author


 

 

Ranti | 17.08.2017 | twitter