SIGUR ROS

Sigur Rós

Live in ZAGREB, 20.10.2017

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти сајмиште) во четврток 19.10.2017 во 21 часот

Ноќно возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград и Загреб со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Загреб во петок 20.10.2017 во претпладневните часиви и паркирање во близина на местото на настанот  (сала „Дом спортова“ - Загреб)

Слободни 7-8 часа  за слoбодна туристичка прошетка по Загреб

Почеток на концертот во 21 часот, (отварање на вратите во 19)

Собирање на групата по завршувањето на концертот  некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во сабота 21.10.2017 во претпладневните часови.

плакат


УЛТРА-ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 4900 ден

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Загреб - Скопје 
*влезница за концертот од категорија Партер
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
 
 

Ranti | 16.08.2017 | twitter