Магаре и музика 1 (фестивал на Балкан Велики)

29ти декември / 21:00 - 01:00
200 ден. во претпродажба / 400 ден. на врата

МАГАРЕ И МУЗИКА!!!
Фестивал на Балкан Велики.флаер


 

Настапуваат: Bernays Propaganda, Васко Атанасоски, Fonija, Александар Велики (Aleksandar Gavrovski), Voltaire Mani Al Hakim, Ljupa Angelov, Мариналеда, Saso Mitrevski + Балкан Велики диџеи/ки.

Ranti | 16.08.2017 | twitter