Школка во звук 2017

Школка во звук е младински музички настан кој ја промовира новата културна сцена преку свирки, предавања и дружба. Оваа година, трета по ред, настанот прераснува во фестивал, ги здруживме силите со Alternativa Connection и во сабота продолжуваме со нив.


Name of the photo © Author


 

Оние што беа, знаат, топло ги каниме и веруваме дека пак ќе ни се придружат. Оние што не беа, ги каниме да се уверат и сите заедно да уживаме во жестоките бластови, меланхоличните мелодии и дрските вокалисти на неколку од најдобрите млади бендови во Скопје и МАКЕДОНИЈА!

Следете не за листата на изведувачи и други новости.
 
15.септември / Школка, Градски парк  / 12:00

Се гледаме на свирка!
#SkolkaVoZvuk

Ranti | 16.08.2017 | twitter