Saturday in Public Room

Август. Сабота. Тераса.
Уживаме во летните скопски вечери, омиленото друштво, коктелите за 100че и селекцијата на џез мелодии на триото на Гордан Спасовски за овој викенд.
12.08.2017 / 22:00-24:00флаер


 

 

Ranti | 09.08.2017 | twitter