МАН 3-ти на 23-ти Mај

Екипа идемо даље, судбоносно трето издание на МАН-македонски алтернативни награди, на 23 мај во старото познато место, Школката во Градскиот парк.
Пуштивме патка за дали ќе има трето издание, искрено сме празадоволни од одзивот за помош и поддршка (не толку од спонзори колку од луѓе – истомисленици и соборци).
 
Ќе има настапи од многу македонски бендови и артисти. Наскоро пуштаме и гласање преку блабла.мк кое заедно со гласот на жири комисијата ќе ги одлучат добитниците на награди за: песна, спот, албум, концерт, мк презентер надвор, запамти го ова име, лејбл, како иглавна награда за придонес и развој на македонската музика.
 
флаер


 


Ranti | 21.04.2017 | twitter