Cosmosis

Време е за првата OPEN AIR журка во градот убав!!!
А сезоната ја отвораме со live guitar show на еден од легендарните ликови на светската PSY TRANCE сцена!!!

COSMOSIS

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Сабота 20 мај
старт: 23:45
Локација: СКОПСКО ЛИЗГАЛИШЕ (Под Кале)

LINE ARRAY SOUND SYSTEM
- LIGHT AND LASER SHOW
- LED SCREENS
- CO2 JETS

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 350 денари за првите 500 билети, потоа 400 денари, преку продажните места на Купи Карти За Се.
 

флаер


 

Ranti | 21.04.2017 | twitter