ТАНЦ ФЕСТ 2017

За оние кои до сега пропуштија да ги погледнат танцовите претстави од годинешниов Танц Фест, остануваат уште неколку шанси за да се поправат...


PIXEL - Татјана Ранташа


 

ПРОГРАМА ТАНЦ ФЕСТ 2017
 

22 / 04 – 12h.

Сцена ЗЕБРА
"DANCE NINJICU"
Танцова работилница со Матеа Киселичка, Скопје Танцов Театар 

22 / 04 – 14h.

Сцена ЗЕБРА
"JAZZ WITH ME!"
Танцова работилница со Јакуб Мунко, Скопје Танцов Театар 

24 / 04 – 20h.

Народен театар Велес
"КОЖА" - Скопје Танцов Театар 

25 / 04 – 20h.

Народен театар Велес
"КОЛЕВКА" - Кина/ЦЕЕЦ, ко-продукција

Билетите се продаваат на билетарниците на местата на настаните:
МНТ - 02 3230 304
Зебра Центар - 071 327 064
Театар Велес (на билетарницата на театарот) 


Ranti | 21.04.2017 | twitter