Скопје гори, Авалон го гаси

Концертот кој за два дена ќе се одржи на Скопското Кале го претстави тајмингот на учесниците.

- Први на сцената во 20.00 часот ќе се појават Чалгија Саунд Систем.
- Во 21.00 часот на ред се С.А.Р.С.
- 22.00 часот е резервиран за Елементал.
- Во 23.00че настапат британците The Hurts.
- А во 30 минути по полноќ на сцена ќе се појават Gramophonedzie.


photo © n/a SARS

Влезниците по цена од 900 денари можете да ги најдете во мрежата на билет сервисот www.kupikartizase.com.

Ranti | 24.05.2011 | twitter